Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä

Asiakkaan tahtiin

Kun lähden suunnittelemaan tatuointiasi, on erityisen tärkeää, että tulet kuulluksi. Kerro siis vapaasti kuvien kera toiveistasi. Joskus kuitenkin saattaa olla vaikeaa hahmottaa miten omat ideat sointuisi yhdeksi tatuoinniksi, oli kyse sitten isosta tai pienestä kokonaisuudesta. Tässä tapauksessa voimme varata sinulle maksuttoman suunnitteluajan, jossa pääsemme pohtimaan yhdessä vaihtoehtoja paikan päällä.

 Pyrin antamaan asiakkailleni mahdollisimman mukavan ja turvallisen tatuointikokemuksen. Kun tulet penkkiini, sinulla on täysi kontrolli tilanteesta; Luonnokseen teemme tarvittaessa muutoksia niin kauan kunnes se on sinulle mieleinen, pidän sinut kartalla mitä tapahtuu seuraavaksi ja sinä annat luvan aloittaa tatuoimisen. Kysyn sinulta tatuoinnin aikana vointiasi. Taukoja voidaan tarvittaessa pitää ja loppuun asti ei ole pakko sinnitellä. Tatuointia voidaan jatkaa toisella kertaa mikäli siltä tuntuu. 

Haluan varmistaa, että olet tatuointiin tytyväinen myös paranemisen jälkeen. Pyydänkin sinua käymään paikan päällä näyttämässä tai lähettämään kuvan n. 2 kk. jälkeen tatuointiajasta. Tatuointitakuu on voimassa 6kk. Tämä tarkoittaa, että tarvittaessa ensimmäinen vahvistus on maksuton puolen vuoden sisään paranemisesta. Käymme läpi lisää aiheesta tatuoinnin yhteydessä.